Nemcsak alapanyagait, de ételötleteit tekintve is friss szakácskönyvet vehet a kezébe a Kedves Olvasó. Olyan korszerű és könnyen elkészíthető ételleírásokat tartalmaz, amelyek nem csak tavasszal, hanem egész évben a család - de akár a szinglik és baráti társaságuk - kedvencei lehetnek. A könyvben leveseket, vegetáriánus ételeket, salátákat, húsételeket (bárány, pulyka, kacsa, csirke és sertés), sós tésztákat, végül édességeket találnak. Az ételek olyan alapanyagokból készültek, amelyek könnyen és olcsón bárhol beszerezhetőek. Összességükben azonban magukon viselik ihletett alkotójuk, Hunyaddobrai Csaba mesterszakács kézjegyét: nagyon finomak. Alkotótársaival, Balogh Tamás fényképésszel és Torday Gábor tervezőgrafikussal jó étvágyat kíván a szerző. A könyvben leveseket, vegetáriánus ételeket, salátákat, húsételeket (bárány, pulyka, kacsa, csirke és sertés), sós tésztákat, végül édességeket találnak. Az ételek olyan alapanyagokból készültek, amelyek könnyen és olcsón bárhol beszerezhetőek. Összességükben azonban magukon viselik ihletett alkotójuk, Hunyaddobrai Csaba mesterszakács kézjegyét: nagyon finomak. Alkotótársaival, Balogh Tamás fényképésszel és Torday Gábor tervezőgrafikussal jó étvágyat kíván a szerző.