Szerző szerinti böngészés "Faludi, Krisztina"
Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Korlátozottan hozzáférhető Az étkezési mák élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései(2013-11-21T13:32:58Z) Faludi, Krisztina; Peles, Ferenc Árpád; DE--ATC--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarDolgozatom bemutatja az étkezési mák minőségével kapcsolatos problémákat. Kitér az egyes alkotórész vizsgálatainak módszereire (alkaloida, érzékszervi). Foglalkozik a probléma megoldásának lehetőségeivel, milyen módszerek alkalmazásával lehet javítani a termék minőséget. Elérhető javaslatokat tüntet fel a probléma megszüntetésére. Taglalja a jelenlegi csomagolóanyagokat, és azok minőségét, és milyen módon kellene rajtuk változtatni a jobb minőség érdekében.