University of Debrecen Electronic Archive

Browsing by Author "Orosz, Zsuzsanna Zita"

Sort by: Order: Results:

  • Orosz, Zsuzsanna Zita; Bárdos, Helga; Shemirani, Amir-Houshang; Bekéné Debreceni, Ildikó; Lassila, Riitta; Riikonen, Antti S.; Kremer Hovinga, Johanna A.; Seiler, Theo G.; van Dorland, Hendrika A.; Schroeder, Verena; Boda, Zoltán; Nemes, László; Früh Eppstein, Beatrice; Nagy, Bence; Facskó, Andrea; Kappelmayer, János; Muszbek, László (2019)
  • Mártha, Lilla
    A plazma XIII-as véralvadási faktor (FXIII) egy heterotetramer szerkezetű fehérje (FXIII-A2B2), amely két potenciálisan aktív A (FXIII-A) és két gátló/hordozó B (FXIII-B) alegységből áll. A FXIII egy multifunkcionális ...
  • Katona, Éva; Pénzes-Daku, Krisztina; Csapó, Andrea; Fazakas, Ferenc; Udvardy, Miklós László; Bagoly, Zsuzsa; Orosz, Zsuzsanna Zita; Muszbek, László (2014)
  • Orosz, Zsuzsanna Zita (2011-04-13)
    ÖSSZEFOGLALÁS BEVEZETÉS: A XIII-as véralvadási faktor (FXIII) egy tetramer szerkezetű fehérje (FXIII-A2B2), mely két katalitikus A (FXIII-A) és két hordozó/gátló B (FXIII-B) alegységből áll. A véralvadásban alapvető ...
 
 
Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.