University of Debrecen Electronic Archive

Hallgatói dolgozatok (BTK)

Number of items: 11308

 
A Bölcsészettudományi Karon készült szakdolgozatok, diplomamunkák és TDK dolgozatok gyűjteménye.
A szerzői jogi és a könyvtári gyűjtőköri törvények értelmében az itt található anyagok egy része csak a Debreceni Egyetem gépein tekinthető meg.

News

A szerzői jogi és a könyvtári gyűjtőköri törvények értelmében az itt található anyagok egy része csak a Debreceni Egyetem gépein tekinthető meg.

Collections in this community

Recent Submissions

 • Nagy, Andrea Dóra
  Die Zielsetzung meiner Diplomarbeit ist, ein umfassendes Bild über das Influencer-Dasein zu geben. Meine Diplomarbeit beschäftigt sich mit dem Influencer-Dasein. Meine Diplomarbeit stellt vor, womit sich die Influencer ...
 • Vadászi, Adrienn
  Dolgozatom során igyekszem közös pontokat, párhuzamokat találni a két angyal és a főszereplő testvérpár között. A karakterek bemutatására törekszem, azon események ismertetésére melyeket átéltek. Az elemzés során szó lesz ...
 • Lukács, Adél
  A dolgozat David Lynch Mulholland Drive című filmjének elemzésén keresztül a freudi analízisben bevett eljárásokat mutatja be; illetve arra mutat rá, hogy a film képes megmutatni az álmombeli mentális folyamatok működését.
 • Kanik, Szabolcs Kristóf
  Dolgozatomban Fjodor Szologub két elbeszélését fordítottam le magyarra. Szót ejtettem Szologub koráról, a szimbolizmusról és stílusáról.
 • Névay, Lili Marinetta
  Dolgozatom számos diszciplínával határos. Fő területe a filozófia, de a pszichoanalízis, elméleti fizika, történelem (a mechanisztikus világkép kapcsán), tudomány és eszmetörténet is szerepet kap benne. A jelen dolgozat a ...

View more

 
 
Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.