Debreceni Egyetem elektronikus Archívum

Kukorica és napraforgó hibridek kadmium érzékenysége, a káros hatások mérséklésének lehetősége



A tételhez tartozó fájlok

Hozzáférhető
"Az értekezés magyarul" 2.954Mb
Hozzáférhető
"A tézisek angolul" 398.6Kb
Hozzáférhető
"A tézisek magyarul" 394.6Kb
Nem hozzáférhető
"Az értekezés magyarul" - Nem hozzáférhető
pdf
3.045Mb
Nem hozzáférhető
"A tézisek magyarul". - Nem hozzáférhető
pdf
480.3Kb
Nem hozzáférhető
"A tézisek angolul" - Nem hozzáférhető
pdf
481.7Kb

Ez a tétel a következő gyűjteményekben található meg

 
 

Keresés a DEA-ban


Felhasználói adataim

Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.