University of Debrecen Electronic Archive

Browsing Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola by Subject "pálinka quality measurement"

Sort by: Order: Results:

  • Harcsa, Imre Milán
    A szeszes lepárlás története ezer éves múltra tekint. A pálinka jelenleg három helyen: kereskedelmi- vagy bérfőzdében, illetve 2010 szeptemberétől otthon is készülhet, legfeljebb 50 liter gyümölcsszesz mennyiségben. Az ...
 
 

Search DEA


My Account

Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.