University of Debrecen Electronic Archive

Hallgatói dolgozatok (Matematikai Intézet)

Number of items: 97

 
A DE Természettudományi és Technológiai Kar Tanácsának 2009. november 25.-i határozata alapján a jövőben elektronikus formában is elhelyezésre kerülnek a szakdolgozatok a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár által működtetett egyetemi archívumban, a DEAba. A szakdolgozatok az archívumból kizárólag a Debreceni Egyetem IP-címeiről hozzáférhetőek, azokat nem lehet kinyomtatni, és azokból szövegrészeket nem lehet kiemelni.

Recent Submissions

 • Mikó, Tamás
  A diplomamunkám elsődleges célja, hogy a nem-életbiztosítási modelleken belül a bonusz-malusz rendszerrel kapcsolatban a kárszámokra koncentrálva vonjak le következtetéseket, empirikusan próbáljak ki dolgokat.
 • Kállai - Kiss, Kamilla Veronika
  A dolgozat első része a Magyarországon és a Kárpát-medencében megrendezésre kerülő matematikaversenyeket mutatja be. A második és a harmadik fejezete a Bolyai Matematika Csapatverseny 2019/20 8. évfolyam megyei illetve ...
 • Nagy, Zsuzsanna
  A dolgozat a sokszögek láthatóságáról szól. Néhány alapfogalom ismertetése után a belső láhatóságról, a teremőr problémáról lehet olvasni. Később pedig a külső láthatóságról, az erőd problémáról lehet olvasni. A bizonyítások ...
 • Molnár, Alexandra
  Ebben a dolgozatban az NTRU titkosítás és néhány változata kerül bemutatásra.
 • Sáringer, Martin
  A szakdolgozatban a szerző olyan elemi módszereket ismertet, amelyek felhasználhatók diofantikus egyenletek megoldására.

View more

 
 
Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.