University of Debrecen Electronic Archive

A juhondó minőségét befolyásoló tényezők



Files in this item

Available
Az értekezés pdf-ben 1.024Mb
Available
A tézis angolul, pdf-ben 194.0Kb
Available
A tézis magyarul, pdf-ben 267.1Kb
Not Available
Az értekezés wordben - Nem hozzáférhető
doc
15.87Mb
Not Available
Az értekezés pdf-ben - Nem hozzáférhető
pdf
1.023Mb
Not Available
A tézis angolul - Nem hozzáférhető
doc
315Kb
Not Available
A tézis angolul, pdf-ben - Nem hozzáférhető
pdf
193.7Kb
Not Available
A tézis magyarul - Nem hozzáférhető
doc
339Kb
Not Available
A tézis magyarul, pdf-ben - Nem hozzáférhető
pdf
266.8Kb

This item appears in the following Collection(s)

 
 

Search DEA


My Account

Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.