A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem szükséges hozzá - barátok viszont annál inkább, akikkel megosztjuk az élvezetet.Friss hozzávalókból készülnek a keleti ínyencségek a dim sumtól a sushiig; a nagy tál antipasti például hosszú, nyári ebédre való; a mártások és mártogatnivalók egy családi délutánra; az egyszerű, de ínycsiklandozó tapas és meze pedig partira. A vendégváró falatok - lehetnek elegánsak vagy "lazák" - mindig nagyszerűek. - A fejetezek régiók és kulturális egységek szerint mutatják be a spanyol tapast, a keleti mediterrán mezét, a távol-keleti dim sumot, az indiai tésztákat és a tüzes tex-mex partifalatokat.- Színes oldalpárok szólnak a bruschettáról, a satayról és egyéb nyársakról, a tengeri finomságokról, a sushiról, a szendviszekről, a mártásokról, a pácolt olajbogyókról - és sok másról.- A lapszélen - lépésről lépésre - képek és szövegek mutatják a tennivalókat és a "trükköket".