2008-12-192008-12-198071495395http://hdl.handle.net/2437/72193A szerző Európa egyik legismertebb gasztronómusa volt, akinek receptkönyvei több mint egymillió példányban keltek el Magyarországon, de számos könyvét francia, angol és német nyelvre is lefordították. A Falusi disznóvágás című könyve elsősorban azokhoz szól, akik szeretik a magyar konyhát, a magyaros ízeket. Olyan egyedülálló, átfogó műről van szó, amelyből még a kezdő háziasszonyok is könnyen elsajátíthatják: a füstölt húsok, a májas és véres hurkák, a kolbászok, a szalámik, a pástétomok, a disznósajtok készítését, a húsok mélyhűtéses tárolását, 29 disznóhúsból készült leves, 77 disznóhúsból készült magyaros étel, köretek, mártások, saláták, sós tészták, édességek receptjeit.8071495395http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ903097bibFSZ903097