2008-11-182008-11-189639589780http://hdl.handle.net/2437/16442Az Olaszországban nagy sikerű, itthon igencsak különlegesnek számító szakácskönyv 400 halétel- és tengergyümölcsei-receptet tartalmaz, jóval többet, mint amit valaha egy kötetbe foglaltak. Sok alapanyag már nálunk is beszerezhető, ami nem, azt kiválthatjuk azzal, amit a fordító, illetve a szerkesztő javasol. Ugyan kevés magyar mondhatja el magáról, hogy profi a tenger gyümölcseinek elkészítése terén, de nem kell ebbe feltétlenül belenyugodni!A 400 színes fotóval illusztrált kiadványban nem csupán a hagyományos, bizonyos tájegységekhez köthető ínycsiklandozó finomságokat találjuk meg, hanem szép számmal új, kreatív recepteket is.9639589780http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1199462bibFSZ1199462