Vargáné Csobán, KatalinTurgyán, Evelin2015-05-192015-05-192015-04-30http://hdl.handle.net/2437/213287Dolgozatomban a Nyírség hagyományos ételeinek továbbélési lehetőségét vizsgáltam. Kiindulási pont a tájra jellemző földrajzi adottságok, a kialakult étkezési szokások ismertetése. Interjúk során a hagyományos ételek, a térség jelenlegi marketing rendszere, a pálinkafogyasztás tradíciói kerültek elemzésre. A konvencionális ételek XXI. században történő továbbélési lehetőségét egy konkrét példán keresztül mutattam be, így készült esettanulmány a Fenyves Szálloda és Konferencia Központ működéséről, éttermi kínálatáról.55hugasztronómiaNyírségFenyves Szálloda és Konferencia KözpontHagyomány és evolúció, Nyírségi ízek a XXI. századbanTradition and evolution, the taste of Nyírség in the 21st centuryDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány