Kalmárné Rimóczi, CsillaMajor, Boglárka2021-05-102021-05-102021-05-07http://hdl.handle.net/2437/309176Dolgozatom a vendéglátó alaptevékenység folytatásához szükséges alapfeltételek, munkafolyamatok leírását taglalja. Választott témám kifejtése során kitérek a vendéglátás fogalmának definiálására, a gyakorlati helyem bemutatására, az árubeszerzés és áruátvétel lépéseire, a raktározás tárgyi és személyi feltételeire, a termelés előkészítő folyamataira és az ehhez szükséges tárgyi feltételekre, a termelés folyamatára, illetve feltételeire, az árképzés menetére, az értékesítés formáira, módjára, valamint az értékesítés hatékonyságát segítő marketingstratégia fontosságára.25huvendéglátásértékesítéstermelésárubeszerzésraktározásVendéglátó egységek működésének komplex elemzése a Texas BBQ Étterem példája alapjánComplex analysis of activities of catering units based on the example of Texas BBQ RestaurantDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány