Rakonczás, NándorTóth, Réka2014-10-302014-10-302014-10-30http://hdl.handle.net/2437/199337Dolgozatomban ismertetem a fehérbor készítés technológiáját, ötvözve a szakirodalmi módszert és Tokaj-Hegyalja bevett szokásait. A különböző bentonitos derítőszerek hatását vizsgálom borok elemtartalmára és kémiai paramétereire. Közvetve foglalkozom benne a kőkiválást befolyásoló tényezőkkel.51huNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországNevezd meg! - Így add tovább! 2.5 MagyarországNevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarországbor derítésTokaj-Hegyalja fehérborelemtartalom kémiai paraméterekDerítőszerek hatásának vizsgálata borok elmetartalmáraDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány