2008-11-202008-11-209637053506http://hdl.handle.net/2437/20348Pizza Margherita, Négy évszak pizza, Tonhalas pizza, Capricciosa,Calzone, Quiche Lorraine vagy elzászi rakott lepény - ízlése szerint mindenki megtalálhatja a neki tetsző kedvenc tésztafélét. Ez a könyv a legjobb recepteket kínálja a klasszikus pizzák, rafinált lepények és torták, húsos és zöldséges rétesek, pikáns tészták és ízletes aprósütemények terén. Ezenkívül különböző érdekességeket tudhatunk meg az ételek eredetéről, a legfontosabb alapanyagokról és a helyes tésztakészítésről. Ez a könyv a legjobb recepteket kínálja a klasszikus pizzák, rafinált lepények és torták, húsos és zöldséges rétesek, pikáns tészták és ízletes aprósütemények terén. Ezenkívül különböző érdekességeket tudhatunk meg az ételek eredetéről, a legfontosabb alapanyagokról és a helyes tésztakészítésről.9637053506http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+000002629063000002629063