Boros, NorbertVarga, Enikő2010-05-282010-05-2820102010-05-28http://hdl.handle.net/2437/96915Számos kutatás bizonyítja, hogy az utóbbi években megnövekedtek a betegségek, melyek elsősorban a környezet terhelésnek és a túlzott vegyszerhasználatnak tulajdonítható. Egészségünket elsősorban egészséges táplálkozással, ezen belül is élelmiszereink helyes megválasztásával érhetjük el. Az ökológiai gazdálkodással előállított termékeknek pont ez a célja, hogy vegyszer és adalékanyag mentesek legyenek, ezáltal egészségesek is. De hogy ezek a termékek tényleg olyanok-e, mint amiket elmondanak róluk, különböző ellenőrző szervezetek alakultak ki, melyek a fogyasztók és a termelők érdekeit képviselik. Felmérésemmel arra szerettem volna választ kapni, hogy a magyar fogyasztók hogyan vélekednek a biotermékekről és milyenek a vásárlási szokásaik.50hubiogazdálkodásökotermékekökológiai gazdálkodásegészséges életmódÖkotermékek megítélése a vásárlók szemszögébőlDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány