2008-12-092008-12-099639450316http://hdl.handle.net/2437/50687Ha szeretnének minőségi tanácsokat kapni a süteményekben felhasználandó alapanyagokról; az aromák, fűszerek, zamatosító ízek harmóniájáról; a sütéshez használatos konyhai kellékek, eszközök előkészítéséről, akkor az erre legalkalmasabb könyvet választották! Kíváncsiak rá, hogy a Bankókockáknak van-e köze az igazi bankókhoz? Vagy - gondolják, hogy a Vadangyal süti íze tényleg olyan vad és angyali, bájos és pikáns is egyszerre, mint ahogyan azt a neve sugalmazza; a Királynőkocka pedig valóban olyan fenséges és a Bugriskocka kelekótya? Édes rejtélyek ezek, melyeket a kíváncsiságuk könnyűszerrel életre kelthet? Nincs más hátra, mint elolvasni ehhez a következő aprócska receptet...9639450316http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ801835bibFSZ801835