Czipa, NikolettBertalan, Ildikó2015-11-022015-11-022015http://hdl.handle.net/2437/217793Dolgozatomban a hazai gyártók boltokban kapható meggybefőttjeit vizsgáltam meg különböző minőségi követelmények szerint. 5 gyártó, gyártónként 3-3 db termékének a vizsgálatát végeztem el fizikai-kémiai, beltartalmi paraméterek összehasonlításával. Továbbá végeztem egy felmérést a fogyasztók körében a meggy fogyasztási szokásairól. Dolgozatom célja az volt, hogy az élelmiszerboltokban kapható magozott meggybefőtteket megvizsgálva megállapítsam, hogy megfelelnek-e a német általános minőségi követelményeknek.50humeggyminőséggyártástechnológiafizikai-kémiai vizsgálatbeltartalomállományHazai meggybefőttek minőségének vizsgálata a Szatmári Konzervgyár Kft.-nélDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány