Bakos, RóbertnéNádházi, Mónika2022-04-272022-04-272022-04-26http://hdl.handle.net/2437/331769Dolgozatom elején leírom, hogy Mezőtúrról mit érdemes tudni, illetve milyen vonzerőkkel bír. Bemutatásra kerül a Nemzeti Szálloda és Borostyán Étterem. Ezen belül a recepció, a szállodai szobák, valamint az éttermi részlegek. Egy SWOT elemzéssel zártam le gyakorlati helyem ismertetését. A választott témám először általánosságban, a szakirodalom segítségével került megírásra, amibe a rendezvényszervezés fogalmi meghatározása és különböző csoportosítása tartozik. A továbbiakban arról írok, hogy a rendezvények résztvevőit mi jellemzi. Dolgozatom végén a rendezvényszervező tevékenységét szemléltetem.29 oldalhuRendezvényszervezésMezőtúrNemzeti Szálloda és Borostyán ÉtteremA mezőtúri Nemzeti Szálloda és Borstyán Étterem rendezvényszervezési tevékenységének komplex elemzéseComplex analysis of the event organization activities of the National Hotel and Borostyán in MezőtúrDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány