Bársony, PéterZsoldos, Dávid2013-11-252013-11-252013-10-312013-11-25http://hdl.handle.net/2437/176977A baromfitenyésztők régi vágya, hogy minél hamarabb, minél jobb termékeket tudjanak létrehozni a lehető legolcsóbban. Amióta nagyüzemi termelés folyik, ez a kérdés különösen nagy figyelmet kapott. Ezért a kutatók és a hozamfokozókat előállító cégek már évtizedekkel ezelőtt megkezdték a kutatásokat a megfelelő és jól működő hozamfokozók előállításához. Kiváló eredményeket tudnak felmutatni, és ma már szinte minden baromfitelepen használnak hozamfokozókat.57hubrojlercsirkemannán-oligoszacharidAz Immunobeta hatásai a brojlercsirke termelési paramétereibenDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::ÁllattenyésztéstanDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::Állategészségtanno_restriction