2008-11-192008-11-199633692660http://hdl.handle.net/2437/20171A szárnyasokból készült ételeket nem lehet megunni, annyira változatosak. És nemcsak azért, mert a legismertebb és legnépszerűbb csirke mellett még jó néhány más kétlábú is ide tartozik, hanem mert ugyanannak az alapanyagnak megszámlálhatatlan felhasználásai módja van. Hiszen a sült csirke már attól egészen más lesz, ha megváltoztatjuk a fűszerezését. Amennyiben pedig kifogyna az ötletekből, színes fotókkal illusztrált szakácskönyvünk majd segítségére lesz. Például a csirkemellfilé elkészítésére nyolc, teljesen eltérő ízeket ígérő recept található. Van köztük mozzarellás-paradicsomos, narancsos-currys, szezámbundás, fűszeres, csőben sütött és konyakmártással leöntött. S akkor a pulykát, a kacsát, a libát, a fürjet és a többieket még nem is említettük. Hiszen a sült csirke már attól egészen más lesz, ha megváltoztatjuk a fűszerezését. Amennyiben pedig kifogyna az ötletekből, színes fotókkal illusztrált szakácskönyvünk majd segítségére lesz. Például a csirkemellfilé elkészítésére nyolc, teljesen eltérő ízeket ígérő recept található. Van köztük mozzarellás-paradicsomos, narancsos-currys, szezámbundás, fűszeres, csőben sütött és konyakmártással leöntött. S akkor a pulykát, a kacsát, a libát, a fürjet és a többieket még nem is említettük.9633692660http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+000002605038000002605038