Vargáné Csobán, KatalinPál, Norbert2021-10-222021-10-222021-10-21http://hdl.handle.net/2437/323374Szakdolgozatom témája a gasztronómiai termékfejlesztés Magyarországon. A dolgozatomban bemutatásra kerül a termékfejlesztés, annak különböző változatai és a gasztroturizmussal való kapcsolata. A dolgozat célja annak felmérése, hogy gasztronómiai termékek fejlesztése mennyiben népszerűsíti a hagyományos értékeket, termékeket, milyen hatással lehet a piacra, mekkora lehet az igény az újításokra. Mennyire befolyásolja ez a turizmust, a gasztronómiával kapcsolatos eseményeket.Lehet -e egy fejlesztett termékből új norma? Emellett annak vizsgálata, hogy az újonnan létrehozott termékek milyen impulzusokkal lehetnek a gasztronómia alapjaira.53hugasztronómiatermékfejlesztésMagyarországGasztronómiai termékfejlesztés MagyarországonDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány