2008-11-252008-11-259789639875005http://hdl.handle.net/2437/33106A világhírű, tradicionális konyhák közé tartozó erdélyi gasztronómia számtalan remek ételkülönlegességgel büszkélkedik. Ki ne ismerné például a fahengerre tekert, parázs felett forgatva készülő erdélyi édességet, a kürtőskalácsot? Vagy a vendéglők egyik legkedveltebb ételét, az erdélyi fatányérost? Könyvünkben kipróbált, finomabbnál finomabb specialitások receptjei lettek összeválogatva, kezdve a csorba levesektől a puliszka változatokon át, a jellegzetes káposztás, ordás, zakuszkás különlegességekig, bőséges a kínálat. A hagyományhű fűszerek nagy mértékű használatával készült ételek, szokatlan ízeket tárnak elénk, kísérletezésre, kóstolásra ösztönöznek. A gyönyörű ételfotókkal bemutatott receptek, remélhetőleg mindenki érdeklődését felkeltik, és a különleges gasztronómiai igényeket is kielégítik.9789639875005http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00695485bibDEK00695485