2008-12-092008-12-099630367580http://hdl.handle.net/2437/51424A könyv azoknak ajánlott, akik szívesen bekukkantanak más népek háza tájékára, akik szívesen kísérleteznek szokatlan ízekkel, módszerekkel, nyersanyagokkal. Az erdélyi konyha ízei oly változatosak, mint maga a táj, amelyben született, ahol szeszélyesen váltja egymást a pisztrángos hegyi patak és hömpölygő dús folyó, a szőke alföld és a büszke fenyvesek, a gyümölcsillatú dombok és zergejárta havasok. A Kárpátok ölelésében együtt él magyar, román, sváb, szász, örmény és zsidó, s mindenki a legjobb tudásával és saját fortélyaival járul hozzá e világhírű ínyenckonyha fogásaihoz.9630367580http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ00385562bibFSZ00385562