Szűcs, Edit GizellaKovács, Vilma2024-01-302024-01-302023-12https://hdl.handle.net/2437/365737Szakdolgozatomban a Szüleim által üzemeltetett élelmiszerbolt HACCP rendszerének a bemutatásával, fejlesztési lehetőségeivel foglalkoztam. Célom volt felmérni az esetleges gyengeségeinket, amelyben fejlődnünk szükséges, és javaslatokat fogalmazni a megoldásukra. A vizsgálatomhoz összeállítottam egy check listát, amelynek segítségével minden fontos pontot szemügyre vettem.. Összességében kimondhatom, hogy bár tisztaságban nagyon magas a színvonal, viszont a dokumentumok, nyilvántartások vezetésében fejlődnünk szükséges, valamint a vártnál több fejlesztési potenciált véltem felfedezni. Bízok benne, hogy dolgozatommal megerősíthetem a Szüleimnek, hogy kiváló munkát végeznek nap mint nap. Viszont nem szabad megfeledkezni a folyamatos fejlődésről, az új trendek követéséről, hisz ez garantálja a piacon maradást a sok versenytársak mellett.40huHACCPminőségirányításEgy családi élelmiszerüzlet HACCP rendszerének működése és fejlesztési lehetőségeinek a bemutatásaDEENK Témalista::Műszaki tudományokHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.