Kántor, AndreaVarga, Alex2018-10-242018-10-242018-10-24http://hdl.handle.net/2437/257824Szakdolgozatomban, boltban kapható, különböző márkájú tésztákból és sajtokból készített, sajtos leveles pogácsák beltartalmi értékeit vizsgáltam. Ezeket felhasználva megtudhattam, hogy melyik rendelkezik a legoptimálisabb paraméterekkel és melyik tészta-sajt párosítással kaphatjuk a legkedvezőbb terméket. Ezenkívül, a felhasznált hat tésztaféle közül négy gyorsfagyasztott, kettő pedig hűtött volt, melyeket vizsgálva elemezhettem, hogy a gyorsfagyasztás milyen mértékben rontja a késztermék beltartalmi tulajdonságit.39huLeveles tésztapogácsákKülönböző leveles tésztákból és sajtokból készült pogácsák beltartalmi paramétereiDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány