2008-11-232008-11-239789636796358http://hdl.handle.net/2437/27483A magyar ételkülönlegességeket szinte az egész világon ismerik, sőt ha minket, magyarokat kell bemutatni, nemegyszer az ízletes ételeinket veszik előre a jellemzésben. A magyar gasztronómia valóban kulturális örökségünk része, melynek ízharmóniáit újra és újra fel kell fedeznünk, hisz oly gazdag és változatos, és kiállják az idők próbáját is. Így hát felejtsük el a klisét, hogy minden, ami magyaros, az zsíros és egészségtelen. Okosan főzve a magyaros ételek finomak, az evésen túl az egész családnak közös élménye lehet, amire a gyorséttermek világában egyre nagyobb szükségünk van.A színes fotókkal teletűzdelt könyvünkben a fejezetek segítenek eligazodni a rengeteg recept között, melyek biztosan felébresztik bennünk és asztalvendégeinkben a pompás lakomák utáni vágyat. Kívánunk mindenkinek kellemes válogatást, jó étvágyat, és hogy az étkezés a hétköznapokban is újra eseménnyé váljon a családban!9789636796358http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00670605bibDEK00670605