Csapóné Riskó, TündePéntek, Ádám2019-04-172019-04-172018Táplálkozásmarketing. -5 : 1 (2018), p. 77-89. -Táplálkozásmarketing. - 2064-88392064-8839http://hdl.handle.net/2437/265697Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a gluténmentes diétábanfolyóiratcikkopen access journalhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM078359AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttp://taplalkozasmarketing.com/wp-content/uploads/06_Csap%C3%B3n%C3%A9-Risk%C3%B3-P%C3%A9ntek_Keny%C3%A9r-%C3%A9s-p%C3%A9ks%C3%BCtem%C3%A9ny-fogyaszt%C3%A1si-szok%C3%A1sok-a-glut%C3%A9nmentes-di%C3%A9t%C3%A1ban.pdfhttp://dx.doi.org/10.20494/TM/5/1/62019-05-01