Murthy, Hosakatte NiranjanaYadav, Guggalada GovardhanaJoseph, Kadanthottu SebastianKhan, Sabha H. S.Magi, Snehalata M.Dewir, Yaser HassanMendlerné Drienyovszki, Nóra2024-09-102024-09-102024Foods. -13 : 17 (2024), p. 1-16. -(cikkazonosító)2845. -Foods. - 2304-81582304-8158https://hdl.handle.net/2437/380010Nutritional Value, Fatty Acid and Phytochemical Composition, and Antioxidant Properties of Mysore Fig (Ficus drupacea Thunb.) Fruitsfolyóiratcikkopen access articlehttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM123917AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttps://www.mdpi.com/2304-8158/13/17/2845szerzőhttp://dx.doi.org/10.3390/foods131728452024-09-1000131148070000185204146962