Szakály, ZoltánBauerné Gáthy, AndreaKontor, EnikőBalogh, PéterCzine, Péter2024-12-142024-12-142024International Journal of Gastronomy and Food Science. -38 (2024), p. 1-11. -(cikkazonosító)101039. -Int. J. Gastron. Food Sci. - 1878-450X. - 1878-45181878-450X1878-4518https://hdl.handle.net/2437/383081Analysis of heterogeneity in consumer attitudes based on the Intuitive Eating Scale-2folyóiratcikkopen access articlehttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM126195TársadalomtudományokGazdálkodás- és szervezéstudományokhttps://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S1878450X24001720szerzőhttp://dx.doi.org/10.1016/j.ijgfs.2024.1010392024-12-1400134010200000185206683257