Czellér, MáriaSolymosi, Enikő2016-11-032016-11-032016-10-26http://hdl.handle.net/2437/231670A Gróf Degenfeld Kastélyszálló és Szőlőbirtok bemutatása. A Tokaj-Hegyaljai borvidék ismertetése. A bor és a gasztronómia közötti harmónia. A Gróf Degenfeld Kastélyszálló és Szőlőbirtok borkultúrájának bemutatása. Organikus szőlőművelés bemutatása.53huborkultúraTokaj-HegyaljaborgasztronómiaGróf Degenfeld Kastélyszálló és SzőlőbirtokA borkultúra megjelenése a Tokaj-Hegyaljai borvidéken a Gróf Degenfeld Kastélyszálló és Szőlőbirtok tükrébenThe appearance of wine culture at the Tokaj-Hegyalja wine region reflected in the Gróf Degenfeld Castle Hotel and WineryDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány