Diósi, GerdaLévai, István2018-11-222018-11-222018-10-26http://hdl.handle.net/2437/259467A Szakdolgozatban, beszeretném mutatni, a korszerű száraztészták előállítását, különböző fűszerek használatával, ízesítésével. A várt eredmények nem jöhettek volna létre a pontos kimérések, valamint az elkészítések alatt. Ezen műveletek a dolgozatban fellelhetőek. Fontos befolyást képviselnek a kiértékelések, amelyek több szálon futnak. Nélkülözhetetlen az eredmények kiértékelésekor a kóstolóknak a megnyilvánulása, és természetesen a véleményük is. A hosszas kutatások, a sikeres gyakorlati előkészítések, majd az ezt követő kiértékelések eredményéül készült el a Szakdolgozat.50hufűszerekízesített tésztákbúza lisztkevertekÍzesített száraztésztákDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány