Popovics, Péter AndrásKircsi, Kata2024-06-182024-06-182024-04-24https://hdl.handle.net/2437/373587A kutatásom céljának az emberek étterembe járási szokásainak vizsgálatát tűztem ki, mind a vírus előtt, közben és után. Milyen hatást gyakorolt a pandémia és a kötelező előírások a fogyasztói szokásokra, mint például, milyen rendszerességgel járnak az emberek étterembe, helyben fogyasztanak vagy elvitelre kérik az ételt. Milyen apropóból étkeznek étteremben? Melyiket preferálják inkább? Dolgozatomban bemutattam a vendéglátás és gasztronómia kapcsolatát és történelmét, hogyan jutott el napjainkig a vendéglátás. Ezt követően kitértem a fogyasztói magatartásra, majd a fogyasztói magatartás helyzetére a vendéglátásban.58huVendéglátásCovid-19Fogyasztói szokásokA Covid-19 járvány hatása az étterembe járási szokásokraThe impact of the Covid-19 epidemic on restaurant-going habitsKözgazdaságtudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.