Tóth-Szabó, EdinaBíró, Eszter2015-10-302015-10-302015-10-30http://hdl.handle.net/2437/217586Üzemi körülmények között lehetőségem volt a csemegekukorica gyártástechnológiáját megismerni az előkészítő műveletektől a befejező műveletekig.A vizsgálatomat egy Szabolcs megyei konzervgyárban végeztem el. Kutatásom célja annak megvizsgálása volt, hogy a csemegekukorica késztermékek emberi fogyasztásra alkalmasak-e. Továbbá vizsgáltam, hogy a kukorica paraméterei megfelelnek-e az előírásoknak és a címkén feltüntetett adatok valóban megegyeznek a késztermék paramétereivel. Ezen kívül még érzékszervileg is minősítettem a késztermékeket.39huNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországcsemegekukoricagyártástechnológiakonzervA csemegekukorica gyártástechnológiájaDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány