Kuti, IstvánPásztor, Nikoletta2015-11-022015-11-022015-10-30http://hdl.handle.net/2437/217787Kutatásom témájául a magyar egyetemisták bioélelmiszer fogyasztással kapcsolatos szokásait választottam. Mind ezt Magyarországi viszonylatban mértem fel. Célkitűzéseim közé tartozott, hogy megvizsgáljam azokat a tényezőket, amelyek a válaszadók vásárlói döntéseit befolyásolják. Illetve választ szerettem volna kapni arra is, hogy mely biogazdaságokból származó termékcsoportokat tartják a fogyasztók a legfontosabbaknak, melyek azok, amiket jobban preferálnak a többivel szemben. Ezek mellette arra is válaszokat kerestem, hogy akik fogyasztanak organikus termékeket, azok miért, mi célból döntöttek így. Továbbá összefüggéseket kerestem a feltett kérdéseim és a háttérváltozók között.55hubiotermékbioélelmiszerorganikus élelmiszeregyetemistákBiotermékek fogyasztása az egyetemisták körében MagyarországonOrganic products consumption of undergraduate in HungaryDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány