2008-12-092008-12-099630943816http://hdl.handle.net/2437/52258A Villány-Siklósi borvidék a kiváló vörösborok tárházaként ma már turisztikai állomássá vált a gasztronómiai örömök élvezőinek körében. A Vinotéka-sorozat Villányi borok c. kötetéből Ön megismerheti a híres borvidék történetét, és mindent megtudhat, amit csak érdemes, a villányi borok minőségét befolyásoló négy tényezőről: a különleges termőhelyről, a talajról, a szőlőfajtákról és az évjáratról - arról, mitől is lesz az a jellegzetes "villányi buké". Megtudhatja továbbá, hogy a Villány-Siklósi borvidéken nemcsak kiváló vörösborokat, de sokféle tüzes és zamatgazdag fehérbort is termelnek, sőt azt is, hogy melyik bor milyen étellel harmonizál igazán.9630943816http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ813181bibFSZ813181