Czipa, NikolettKreszin, Krisztina2017-05-052017-05-052017-04-26http://hdl.handle.net/2437/239465Különböző árkategóriájú és minőségű csokoládék vizsgálatát foglalja magában a dolgozat. A vizsgált paraméterek a beltartalom minősége mellett a mennyiséget is hívatott kiértékelni, hogy ráadásként összehasonlítható adatok szülessenek, mellyel a gyártók iránti bizalmat szerettem volna igazolni. A kapott eredmények a csomagoláson feltüntetett tápanyagtartalom adataival kerültek összevetésre. Továbbá a dolgozat taglalja a csokoládé és az egészség kapcsolatát, mely az idők során újra előtérbe került és így több tanulmánynak az alapját szolgálta.42huszénhidráttartalomcsokoládéegészségfehérjetartalomflavonoidcukortartalomKülönböző csokoládék beltartalmi értékeinek vizsgálata és összehasonlításaDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány