Ezzat, Gaballa Kassem AhmedAmmar, AminSzabó, ZoltánHolb, Imre2020-03-032020-03-032017Horticultural Science. -44 : 2 (2017), p. 73-81. -Hort. Sci. (Prague). - 0862-867X 1805-93331805-93330862-867Xhttp://hdl.handle.net/2437/281368Salicylic acid treatment saves quality and enhances antioxidant properties of apricot fruitidegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapbanopen access journalhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM083853AgrártudományokNövénytermesztési és kertészeti tudományokhttp://www.agriculturejournals.cz/web/hortsci.htm?volume=44&firstPage=73&type=publishedArticleCzech Academy of Agricultural Scienceshttp://dx.doi.org/10.17221/177/2015-HORTSCI2020-03-04