Karaffa, Erzsébet MónikaMihály, KataNagy, AntalPál, KárolyPeles, FerencZabiák, AndreaKovács, CsillaTakács, FerencRomanazzi, GianfrancoHolb, Imre2024-09-302024-09-302024Agronomy. -14 : 10 (2024), p. 1-21. -(Cikkazonosító)2212. -Agronomy-Basel. - 2073-43952073-4395https://hdl.handle.net/2437/380641Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditionsfolyóiratcikkopen access journalhttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM124465AgrártudományokNövénytermesztési és kertészeti tudományokhttps://doi.org/10.3390/ agronomy14102212szerzőhttp://dx.doi.org/10.3390/ agronomy141022122024-09-3000134286130000185207564525