Bakos, RóbertnéNagy, Kira2022-11-022022-11-022022-10-22https://hdl.handle.net/2437/338691Szakdolgozatom témája az alternatív táplálkozási formák, valamint jelentőségük a vendéglátásban. Szakirodalmi áttekintő fejezetemben kitértem a táplálkozás fogalmára és folyamatára, napjaink táplálkozási szokásaira, valamint részletesebben ismertettem a laktózmentes, gluténmentes és vegetarianizmus étkezési irányzatokat. Primer kutatómunkám során az éttermek speciális kínálatára helyeztem a hangsúlyt. A kutatást online kérdőíves módszerrel végeztem. A dolgozatomban aktuális szakirodalmat és forrásokat használtam fel.61huvendéglátásgasztronómiaalternatív táplálkozásAlternatív táplálkozási formák megítélése és jelentőségük a vendéglátásbanJudgement of the alternative forms of nutrition and their importance in cateringDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány