2008-11-202008-11-209638687819http://hdl.handle.net/2437/22593A 30 színes és 12 fekete-fehér illusztrációval és több mint 35 grafikával ellátott kötet sokkal több annál, minthogy csak egyszerű receptgyűjteményként említsük. A kötet igazi értéke a benne található társadalomtörténeti rajz. A magával ragadó gasztronómiai utazás jóvoltából olyan receptekkel ismerkedhetünk meg többek között, mint a roston lazac bormártással, rizses mandulás csirke, gombás táska, rózsapuding, fügés-mazsolás krém... A középkori kéziratokból összegyűjtött, a mai ízlés szerint átdolgozott nyolcvan recept önmagáért beszél. A középkori kéziratokból összegyűjtött, a mai ízlés szerint átdolgozott nyolcvan recept önmagáért beszél.9638687819http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00635329bibDEK00635329