2008-12-042008-12-049639207616http://hdl.handle.net/2437/41917"Alapos megfontolás után Kalla Kálmánnal, a Gundel étterem aranysapkás séfjével és csapatával, valamint Halász Zoltánnal, az ismert gasztronómus-kultúrtörténésszel úgy döntöttünk, hogy megírjuk és a Pallas Stúdió gondozásában kiadjuk a Gundel Új Magyar Szakácskönyvet. Összeválogattuk a 'Gundel klasszikusokat' és a magyar konyha legjobb fogásait, amelyeket az elmúlt hat év gasztronómiai megújhodása eredményezett. A Gundel-fogásokat királyok, királynők fogyasztották élvezettel, de sokan mások is, akik egyszerűen csak szeretik az ízletes, finom ételeket. Kedves Olvasó, Ön is elkészítheti a legfinomabb ételeket a Gundel Új Magyar Szakácskönyv alapján."9639207616http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibKLT00305094bibKLT00305094