Diósi, GerdaTóth, Beáta2019-05-202019-05-202019http://hdl.handle.net/2437/267897Száraztészták ízesítési lehetőségei édes fűszerekkel. A szabványoknak megfelelő termékeket állítottam elő, különösebb technológia alkalmazása nélkül. A manapság hangsúlyozott egészséges életmódhoz is hozzájárulnak, számos pozitív hatást hordoznak magukban. A száraztészta fontos szénhidrátforrásnak tekinthető, ezáltal a napi energiaigény fedezéséhez és a szellemi teljesítőképességhez hozzájárul. A 10 féle fűszerrel dúsított tészta savfokát, nedvességtartalmát és vízfelvételét megvizsgáltam. A sokféle ízvilágú tésztából számos felhasználás elképzelhető.39huszáraztésztaédesfűszerízesítésSzáraztészták ízesítési lehetőségeiThe flavouring opportunities of vermicellisDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::Tej, hús és más állati termékek