2008-12-042008-12-049639133957http://hdl.handle.net/2437/41178Milyen borokat válasszunk kedvenc ételeinkhez, és milyen ételekkel hangoljuk össze legkedvesebb borainkat? Mi a bor régmúltból a jelenig tartó titka, misztériuma? Ezekre a kérdésekre is választ ad e könyv szerzője, Cey-Bert Róbert Gyula. Eme kiadvány , amely egy új sorozat első kötete, élményt nyújt mindazok számára, akik kedvelik a szép és (zamatokban, illatokban, ízben) gazdag borokat és ötletdús elkészítésű ételeket. Szól mindazoknak, akik szívesen és mértékkel fogyasztanak jó bort és azoknak , akik az élvezetes borok és ételek egyeztetésének szívmelegítő hangulatát családjuk tagjaival, baráti társasággal szívesen megosztják.9639133957http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibKLT00301456bibKLT00301456