Sánta, Ádám KálmánSzántó, Ábel2025-06-192025-06-192025-05-14https://hdl.handle.net/2437/393465Záródolgozatom témája egy szállodai étterem működésének bemutatása. 14 hetes gyakorlatom során, melyet Debrecen egyik négycsillagos szálláshelyének F&B részlegén töltöttem, megismertem a vendéglátás tevékenységének fő folyamatait. Dolgozatom tartalmát ezen fő folyamatokra alapoztam, mely a BÁRTÉSZ betűszóval írható le. Ennek értelmében ismertettem röviden azt a környezetet, melyben a Natura Étterem működik, majd részletesebben bemutattam minden egyes fő folyamat elemet elméleti és gyakorlati szempontból is.31 oldalhuszállodai vendéglátásvendéglátói főfolyamatokBÁRTÉSZNatura Éttereméttermi működésVendéglátóipari főfolyamatok bemutatása egy négycsillagos hotel éttermének példáján keresztülPresentation of main processes in the hospitality industry through the example of a four-star hotel restaurantKözgazdaságtudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.