Sipos, PéterKiss, JózsefSzigeti, Zsófia2012-10-242012-10-242012-10-242012-10-24http://hdl.handle.net/2437/134971Vizsgálataim közül részletesen a Kaukázusi kefir és Félzsíros túró termékek példáján az Enterobaktérium, penész- és élesztőszám illetve mikrobaszám meghatározásának lépései kerülnek bemutatásra.Bemutatom a tej útját az üzemen belül. Tejátvételi-,kémiai- és mikrobiológiai laboratórimban végzett vizsgálatok bemutatása tej esetében illetve az általam kiválasztott termékek kémiai- és mikrobiológiai vizsgálata feldolgozás során. Ábrákkal és képekkel szemléltetem a mikroba- és élesztőszaporodást a Félzsíros túró és Kaukázusi kefir esetében.51hutejtejtermékek vizsgálatakémiai vizsgálatokmikrobiológiai vizsgálatTej fizikai-,kémiai- és mikrobiológiai vizsgálata feldolgozás soránDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudományrestricted