2008-11-282008-11-289789632863443http://hdl.handle.net/2437/36786Mindennapi élelmünk a búza, a burgonya, az alma, a paprika, s nem is gondolnánk arra, hogy a friss kenyérrel, a ropogós almával, az üdítő zöldpaprikával is gyógyítjuk magunkat. A szerző a gabonafélék, hüvelyesek, fűszernövények, pillangósok, zöldségnövények, gyümölcsök és a fafajok közül csaknem hatvan növényt jellemez könyvében, leírja gyógyhatásúkat és azokat a gyógymódokat, amelyek otthon alkalmazhatók. A mű tanulmányozásával többet tudhatunk meg és mélyebb ismereteket szerezhetünk azokról a növényekről, amelyekből célszerűbben, egészségi állapotunknak megfelelően állíthatjuk össze ételeinket.9789632863443http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00705299bibDEK00705299