Kormosné Koch, KrisztinaVarga, Lilla2015-11-032015-11-032015http://hdl.handle.net/2437/217836Szakdolgozatom célja, a biotermékek vendéglátásban történő hasznosításának bemutatása. Munkám elkészítése során a vendéglátást, így a bioéttermeket helyeztem előtérbe. Az előbb említettek vizsgálatával, a bennük rejlő lehetőségeket próbáltam feltárni, de mellette szükségesnek éreztem a biotermékek piaci jellemzőit és a rájuk irányuló keresletet is bemutatni. Alapvető célként határoztam meg biotermékek vendéglátásban történő felhasználásának megismerését. A bevezetésben meghatároztam azokat a hipotéziseket, melyek alátámasztását igyekeztem igazolni mind a szekunder, mind a primer kutatás során szerzett eredményekkel.58hubioélelmiszervendéglátásbioétteremBiotermékek fogyasztói megítélése különös tekintettel a vendéglátásraConsumer opinion on organic food special emphasis on cateringDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány