2008-12-062008-12-069638379170http://hdl.handle.net/2437/47062E szakácskönyvben lévő ételek receptjei kissé eltérnek a szokásos leírásoktól, mert az alapanyagok és az ízesítők zamata sem mindennapi. Torma, gyömbér, mustár, olajbogyó, grépfrút, citrom- és narancshéj, endívía, retek, zeller, spárga, padlizsán, cékla, mandula, kávé, kakaó, sör, hogy csak a leggyakoribbakat említsem. A közös bennük: keserédes-pikáns ízük, amellyel "megbolondítják" az ételt. A más könyvekben megtalálható magyaros fogások e receptgyűjteményből hiányoznak, tehát Ön ne is keresse a pörkölt, a gulyás, a lecsó és a már száz helyen leírt magyaros ételek receptjeit, viszont készítse fel ínyét a különleges, néha kicsit bizarrnak tűnő, ám - állíthatom - nagyon ízletes ételek és desszertek fogadására. Frank Júlia9638379170http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ725088bibFSZ725088