Lakó, ZsigmondTatai, Dóra Klára2024-06-132024-06-130024-04-11https://hdl.handle.net/2437/372650A szakdolgoztom egy olyan fordítás, mely leginkább arra irányul, hogy feltárja az olívaolaj összetett kémiai jellemzőit, táplálkozási előnyeit és egészségügyi hatásait, miközben bemutatja kulturális és gazdasági jelentőségét Malcesine térségében. Célja, hogy betekintést nyújtson az olívaolaj világába, és hozzájáruljon az olívaolaj iránti érdeklődés növekedéséhez, valamint az egészséges táplálkozási szokások terjesztéséhez és előmozdításához.52 oldalhuolívaolaj, tradíció, OlaszországOlívák és olajakEgy pillantás MalcesinébőlOlivi e olio- Uno sguardo da MalcesineMezőgazdaságtudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.